Vårt mål er å levere et helhetlig behandlingstilbud til alle pasienter med plager i nerve,- muskel,- skjelettsystemet.

Vi har korte ventetider og forsøker få inn pasienter så raskt som mulig da raskt til behandling vil si raskt i gang med rehabiltering og dermed raskere resultat.

Om du lurer på om vi kan hjelpe deg med dine plager kan du bestille time online eller ringe oss for å snakke med en av våre kiropraktorer.

Aktiv Kiropraktikk holder til i 3. etg i Løkkeveien 2, Alta.

KIROPRAKTIKK

Helseprofesjon som befatter seg med diagnostikk, behandling og forebygging av biomekaniske feilfunksjoner i bevegelsesapparatet samt vurderer effekten av dette på nervesystemet og individets generelle helsetilstand. Behandlingen baseres i stor grad på manuelle metoder.

Definisjon fra norsk kiropraktorforening:
http://www.kiropraktikk.no/Om-kiropraktikk

Kiropraktorer er offentlig godkjent (autorisert) helsepersonell med selvstendig diagnose- og behandleransvar. Kiropraktorer fungerer som primærkontakter i førstelinjetjenesten med spesialkompetanse på muskel- og skjelettlidelser. Som pasient kan du komme direkte til kiropraktor uten legehenvisning, og bli fulgt opp med utredning, behandling og forebygging av dine muskel- og skjelettplager.

Kiropraktorer kan:

  • utføre undersøkelse og behandling med refusjon uten henvisning fra lege
  • henvise pasienter videre til legespesialist, fysioterapi eller bildediagnostisk undersøkelse som røntgen, MR og CT
  • sykemelde pasienter i opptil 12 uker

Hvem er vi?

fri9358

OLA BROMSETH
Autorisert kiropraktor

Graduerte fra Anglo- European College of Chiropractic i 2010. Har etter endt studie jobbet 2 år på Finnsnes og 4 år i Trondheim, før han pakket sakene og flyttet til Alta for å nyte friluftslivet på jakt etter store røyer og fine øyeblikk med hundespannet.

Som tidligere fotballspiller, golfspiller, squashspiller, skikjører og tidligere langrennsløper har- og er idrettsskader og rehabiliterings/forebyggende fokus hans største interessefelt sammen med behandling av ekstremiteter – som skuldra, albuer, håndledd, hofter, knær, ankler. Han har både under utdanning og etter endte studier jobbet tett opp mot bredde- og toppfotball, og barneidrett. Han har videreutdanning på forebygging, rehabilitering og behandling av idrettsskader, samt behandling av ekstremiteter.

Autorisert kiropraktor og medlem av Norsk Kiropraktorforening.

fri9364

BEATE KRISTENSEN
Autorisert kiropraktor

Graduerte som kiropraktor ved Syddansk universitet Odense i 2007. Har etter dette jobbet 1 år på Gjøvik og 2 år I Trondheim.  Forutenom dette har jeg jobbet i Alta avbrutt av to tette svangerskapspermisjoner. Ser et vidt spekter av problemstillinger. Har videreutdanning innen behandling av barn og gravide. Er opptatt av et funksjonellt fokus og at pasienten selv skal være aktiv medspiller i behandlingen. Har godt samarbeid med andre helseprofesjonelle og ser på det som en ressurs å spille på hverandres styrker for å hjelpe pasienten på en best mulig måte

Autorisert kiropraktor og medlem av Norsk Kiropraktorforening.

INGEBORG BRÅTVEIT
Autorisert kiropraktor

Bilde og mer informasjon om vår nye superdyktige kiropraktor fra Bryne kommer.

Start typing and press Enter to search