Vårt mål er å levere et helhetlig behandlingstilbud til alle pasienter med plager i nerve,- muskel,- skjelettsystemet.

Vi har korte ventetider og forsøker få inn pasienter så raskt som mulig da raskt til behandling vil si raskt i gang med rehabiltering og dermed raskere resultat.

Om du lurer på om vi kan hjelpe deg med dine plager kan du bestille time online eller ringe oss for å snakke med en av våre kiropraktorer.

Aktiv Kiropraktikk holder til i 2. etg i Løkkeveien 2, Alta.

KIROPRAKTIKK

Helseprofesjon som befatter seg med diagnostikk, behandling og forebygging av biomekaniske feilfunksjoner i bevegelsesapparatet samt vurderer effekten av dette på nervesystemet og individets generelle helsetilstand. Behandlingen baseres i stor grad på manuelle metoder.

Definisjon fra norsk kiropraktorforening:
http://www.kiropraktikk.no/Om-kiropraktikk

Kiropraktorer er offentlig godkjent (autorisert) helsepersonell med selvstendig diagnose- og behandleransvar. Kiropraktorer fungerer som primærkontakter i førstelinjetjenesten med spesialkompetanse på muskel- og skjelettlidelser. Som pasient kan du komme direkte til kiropraktor uten legehenvisning, og bli fulgt opp med utredning, behandling og forebygging av dine muskel- og skjelettplager.

Kiropraktorer kan:

  • utføre undersøkelse og behandling med refusjon uten henvisning fra lege
  • henvise pasienter videre til legespesialist, fysioterapi eller bildediagnostisk undersøkelse som røntgen, MR og CT
  • sykemelde pasienter i opptil 12 uker

Hvem er vi?

OLA BROMSETH
Autorisert kiropraktor

Graduerte fra Anglo- European College of Chiropractic i 2010. Har etter endt studie jobbet 2 år på Finnsnes og 4 år i Trondheim, før han pakket sakene og flyttet til Alta for å nyte friluftslivet på jakt etter store røyer og fine øyeblikk med hundespannet.

Som tidligere fotballspiller, golfspiller, squashspiller, skikjører og tidligere langrennsløper har- og er idrettsskader og rehabiliterings/forebyggende fokus hans største interessefelt sammen med behandling av ekstremiteter – som skuldra, albuer, håndledd, hofter, knær, ankler. Han har både under utdanning og etter endte studier jobbet tett opp mot bredde- og toppfotball, og barneidrett. Han har videreutdanning på forebygging, rehabilitering og behandling av idrettsskader, samt behandling av ekstremiteter.

Autorisert kiropraktor og medlem av Norsk Kiropraktorforening.

BEATE KRISTENSEN
Autorisert kiropraktor

Graduerte som kiropraktor ved Syddansk universitet Odense i 2007. Har etter dette jobbet 1 år på Gjøvik og 2 år I Trondheim.  Forutenom dette har jeg jobbet i Alta avbrutt av to tette svangerskapspermisjoner. Ser et vidt spekter av problemstillinger. Har videreutdanning innen behandling av barn og gravide. Er opptatt av et funksjonellt fokus og at pasienten selv skal være aktiv medspiller i behandlingen. Har godt samarbeid med andre helseprofesjonelle og ser på det som en ressurs å spille på hverandres styrker for å hjelpe pasienten på en best mulig måte

Autorisert kiropraktor og medlem av Norsk Kiropraktorforening.

ingeborg

INGEBORG BRÅTVEIT
Autorisert kiropraktor

Graduerte fra Welsh Institute of Chiropractic i 2018. Jeg flyttet til Alta etter endt studie, og har siden det jobbet ved Aktiv kiropraktikk.
Jeg har underveis og etter endt studie tatt videre kurs i behandlingsteknikker for behandling av bla. ekstremiteter, rygg, nakke, kjeve, svimmelhet.
Det som interesserer meg innen kiropraktikken er å se på muskel- og skjelettsystemet som en helhet for å vurdere funksjon og årsak til smerte. Ønsker at pasienten skal ha en aktiv rolle i behandlingsforløpet, og forsøker å legge til rette for dette ved å, sammen med pasienten, få en forståelse av hvordan det aktuelle problemet har oppstått og hvordan det kan forebygges.

gunnar

GUNNAR FALSEN
Autorisert kiropraktor

Graduerte fra Welsh Institute of Chiropractic i 2017. Har til og med sommeren 2022 jobbet som Kiropraktor i Hammerfest, men har nå flyttet hjem til Alta.

Har selv drevet aktivt med sport hele mitt liv og er veldig interessert i å hjelpe med forbedring av prestasjon og skader relatert til trening og sport, men ser mest problemer som kommer fra en vanlig hverdag. Som Kiropraktor prøver jeg å se helheten bak problemet og har særlig fokus på funksjon.
Jeg vil sammen med pasienten prøve å finne tiltak som bedrer situasjonen, men også forebygge videre plager.

Start typing and press Enter to search